+34 952 58 57 21

Juridisk meddelelse

Juridisk meddelelse

Data af ansvarlig

– Ansvarets ansvar: Ana Maria Navarrete Podadera
– Handelsnavn: Advokatkontor Ana Maria Navarrete
– NIF / CIF: 33364364-N
– Adresse: Calle Alfonso XIII, Edif. Terminal I, 4 sal, dør 7, 29640 Fuengirola, Málaga
– Email: info@advokatspanien.dk

I dette rum kan brugeren finde alle de oplysninger, der er relateret til de juridiske vilkår og betingelser, der definerer forholdet mellem brugerne og os som ansvarlig for dette web. Som bruger er det vigtigt, at du kender disse vilkår, før du fortsætter din navigation.

Advokatkontor Ana Maria Navarrete. Som ansvarlig for denne hjemmeside forpligter den sig til at behandle oplysningerne fra vores brugere og kunder med fulde garantier og overholde de nationale og europæiske krav, der regulerer indsamling og brug af personoplysninger fra vores brugere.

Dette websted følger derfor strengt med RGPD (FORORDNING (EU) 2016/679 om databeskyttelse) og LSSI-CE-loven 34/2002 af 11. juli om informationssamfundets tjenester og af elektronisk handelGenerelle anvendelsesbetingelser

Disse Generelle Vilkår regulerer brugen (herunder blotte adgangen) på websiderne, medlemmer af Advokatkontor Ana Maria Navarrete hjemmeside. herunder indhold og tjenester, der stilles til rådighed i dem. Enhver, der har adgang til hjemmesiden, Advokatkontor Ana Maria Navarrete. (“Bruger”) er indforstået med at overholde de generelle betingelser, der gælder i hvert øjeblik på advokatkontorportalen Ana Maria Navarrete.

Brugernes forpligtelser

Brugeren er informeret og accepterer, at adgang til denne hjemmeside ikke på nogen måde indebærer starten på et kommercielt forhold med Advokatkontor Ana Maria Navarrete. På den måde accepterer brugeren at bruge hjemmesiden, dens tjenester og indhold uden at overtræde gældende lovgivning, god tro og offentlig orden.

Det er forbudt at bruge hjemmesiden til ulovlige eller skadelige formål, eller at det på nogen måde kan forårsage skade eller forhindre, at hjemmesiden fungerer normalt. Hvad angår indholdet af denne hjemmeside, er følgende forbudt:

  • Dens reproduktion, distribution eller modifikation helt eller delvist, medmindre den er autoriseret af dens legitime ejere
  • Enhver krænkelse af leverandørens eller de legitime ejers rettigheder
  • Dens brug til kommercielle eller reklameformål.

Ved brug af hjemmesiden, Advokatkontor Ana Maria Navarrete., Forpligter brugeren sig ikke til at udføre nogen adfærd, der kan skade billedretten, interessen og rettighederne til advokatkontor Ana Maria Navarrete. eller fra tredjeparter eller som kan skade, deaktivere eller overbelaste portalen (angiv domæne) eller det ville på nogen måde forhindre normal brug af hjemmesiden.

Men brugeren skal være opmærksom på, at sikkerhedsforanstaltningerne i computersystemerne på internettet ikke er helt pålidelige, og derfor advokatkontor Ana Maria Navarrete. kan ikke garantere manglende virus eller andre elementer, der kan medføre ændringer i computersystemerne (software og hardware) af brugeren eller i deres elektroniske dokumenter og filer indeholdt deri.Sikkerhedsforanstaltninger

De personlige data meddelt af brugeren til Advokatkontor Ana Maria Navarrete. kan lagres i automatiserede databaser eller ej, hvis ejerskab udelukkende svarer til advokatkontor Ana Maria Navarrete. Under forudsætning af dette er alle tekniske, organisatoriske og sikkerhedsmæssige foranstaltninger, der sikrer fortroligheden, integriteten og kvaliteten af ​​oplysningerne i det samme i overensstemmelse med gældende regler om databeskyttelse.Fordringer

Advokatkontor Ana Maria Navarrete. oplyser, at der er kravark til rådighed for brugere og kunder.

Brugeren kan gøre krav ved at anmode om deres ansøgningsskema eller ved at sende en email til info@advokatspanien.dk med angivelse af deres navn og efternavne, den service og / eller det købte produkt og angiver årsagerne til deres krav.

Brugeren / køberen kan underrette os om kravet, enten via e-mail til: info@advokatspanien.dk eller via post til: Advokatkontor Ana Maria Navarrete. Fuengirola 4 sal, dør 7, Spanien, hvis du ønsker det følgende kravformular:

Calle Alfonso XIII, Edif. Terminal I, 4 sal, dør 7, 29640 Fuengirola, Málaga

E-mail: info@advokatspanien.dk

Tjenesten / produktet:

Erhvervet dagen:

Brugerens navn:

Adressen til brugeren:

Brugerens underskrift (kun hvis den er præsenteret på papir):

dato:

Årsag til krav: