+34 952 58 57 21

Juridisk meddelelse

Juridisk meddelelse

Data af ansvarlig

– Ansvarets ansvar: Ana Maria Navarrete Podadera
– Handelsnavn: Advokatkontor Ana Maria Navarrete
– NIF / CIF: 33364364-N
– Adresse: Calle Alfonso XIII, Edif Terminal I, 2 nº5, Fuengirola
– Email: info@advokatspanien.dk

I dette rum kan brugeren finde alle de oplysninger, der er relateret til de juridiske vilkår og betingelser, der definerer forholdet mellem brugerne og os som ansvarlig for dette web. Som bruger er det vigtigt, at du kender disse vilkår, før du fortsætter din navigation.

Advokatkontor Ana Maria Navarrete. Som ansvarlig for denne hjemmeside forpligter den sig til at behandle oplysningerne fra vores brugere og kunder med fulde garantier og overholde de nationale og europæiske krav, der regulerer indsamling og brug af personoplysninger fra vores brugere.

Dette websted følger derfor strengt med RGPD (FORORDNING (EU) 2016/679 om databeskyttelse) og LSSI-CE-loven 34/2002 af 11. juli om informationssamfundets tjenester og af elektronisk handelGenerelle anvendelsesbetingelser

Disse Generelle Vilkår regulerer brugen (herunder blotte adgangen) på websiderne, medlemmer af Advokatkontor Ana Maria Navarrete hjemmeside. herunder indhold og tjenester, der stilles til rådighed i dem. Enhver, der har adgang til hjemmesiden, Advokatkontor Ana Maria Navarrete. (“Bruger”) er indforstået med at overholde de generelle betingelser, der gælder i hvert øjeblik på advokatkontorportalen Ana Maria Navarrete.

Brugernes forpligtelser

Brugeren er informeret og accepterer, at adgang til denne hjemmeside ikke på nogen måde indebærer starten på et kommercielt forhold med Advokatkontor Ana Maria Navarrete. På den måde accepterer brugeren at bruge hjemmesiden, dens tjenester og indhold uden at overtræde gældende lovgivning, god tro og offentlig orden.

Det er forbudt at bruge hjemmesiden til ulovlige eller skadelige formål, eller at det på nogen måde kan forårsage skade eller forhindre, at hjemmesiden fungerer normalt. Hvad angår indholdet af denne hjemmeside, er følgende forbudt:

 • Dens reproduktion, distribution eller modifikation helt eller delvist, medmindre den er autoriseret af dens legitime ejere
 • Enhver krænkelse af leverandørens eller de legitime ejers rettigheder
 • Dens brug til kommercielle eller reklameformål.

Ved brug af hjemmesiden, Advokatkontor Ana Maria Navarrete., Forpligter brugeren sig ikke til at udføre nogen adfærd, der kan skade billedretten, interessen og rettighederne til advokatkontor Ana Maria Navarrete. eller fra tredjeparter eller som kan skade, deaktivere eller overbelaste portalen (angiv domæne) eller det ville på nogen måde forhindre normal brug af hjemmesiden.

Men brugeren skal være opmærksom på, at sikkerhedsforanstaltningerne i computersystemerne på internettet ikke er helt pålidelige, og derfor advokatkontor Ana Maria Navarrete. kan ikke garantere manglende virus eller andre elementer, der kan medføre ændringer i computersystemerne (software og hardware) af brugeren eller i deres elektroniske dokumenter og filer indeholdt deri.Sikkerhedsforanstaltninger

De personlige data meddelt af brugeren til Advokatkontor Ana Maria Navarrete. kan lagres i automatiserede databaser eller ej, hvis ejerskab udelukkende svarer til advokatkontor Ana Maria Navarrete. Under forudsætning af dette er alle tekniske, organisatoriske og sikkerhedsmæssige foranstaltninger, der sikrer fortroligheden, integriteten og kvaliteten af ​​oplysningerne i det samme i overensstemmelse med gældende regler om databeskyttelse.Fordringer

Advokatkontor Ana Maria Navarrete. oplyser, at der er kravark til rådighed for brugere og kunder.

Brugeren kan gøre krav ved at anmode om deres ansøgningsskema eller ved at sende en email til info@advokatspanien.dk med angivelse af deres navn og efternavne, den service og / eller det købte produkt og angiver årsagerne til deres krav.

Brugeren / køberen kan underrette os om kravet, enten via e-mail til: info@advokatspanien.dk eller via post til: Advokatkontor Ana Maria Navarrete. Plaza Islas Baleares, 9 bajo, Fuengirola, hvis du ønsker det følgende kravformular:

Attn: Rayfer Registradoras

Alfonso XIII Street, Edif Terminal I, 2 nº5- Fuengirola

E-mail: info@advokatspanien.dk

Tjenesten / produktet:

Erhvervet dagen:

Brugerens navn:

Adressen til brugeren:

Brugerens underskrift (kun hvis den er præsenteret på papir):

dato:

Årsag til krav:Konfliktløsning platform

Hvis det kan være af din interesse, at indgive dine påstande, kan du også bruge tvistbilæggelse platformen fra Europa-Kommissionen og fås I følgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ Intellektuel ejendomsret og Industrialen henhold til bestemmelserne i artikel 8 og 32,1, andet afsnit, i ophavsretsloven er udtrykkeligt forbudt reproduktion , distribution og offentlig kommunikation, herunder eventuelle midler til at stille hele eller dele af indholdet på denne hjemmeside til kommercielle formål, i enhver form eller på nogen tekniske midler, uden tilladelse fra Advokatkontor Ana Maria Navarrete.

Brugeren forpligter sig til at respektere intellektuel ejendom, der ejes af Ana Maria Navarrete.El Advokatkontor bruger kender og accepterer, at hele hjemmesiden, som indeholder, men ikke begrænset til tekst, software, indhold (herunder struktur, udvælgelse, indretning og præsentationen heraf) podcast, fotografier, audiovisuelt materiale og grafik, er beskyttet af varemærker, ophavsret og andre legitime rettigheder i overensstemmelse med internationale traktater, som Spanien er part og andre ejendomsrettigheder og love España.es hvis en bruger eller tredjepart mener, at der er sket en krænkelse af deres legitime rettigheder for intellektuel ejendom ved indførelse af et specifikt indhold på nettet, skal du anmelde sådanne omstændigheder til Advokatkontor Ana Maria Navarrete angivelse af:

 • personoplysninger om indehaver af de rettigheder, der angiveligt krænkes, eller angiver repræsentation med det fungerer i tilfælde af, at kravet er til stede en tredje andet end den interesserede part.

 • Rapport beskyttet af intellektuel ejendomsret og dens placering på nettet, akkreditering rettigheder nævnt intellektuel ejendom og udtrykkelig erklæring, hvori den ansvarlige for rigtigheden af ​​oplysningerne i de externos Las notificación Enlaces advokatspanien.dk websider, indeholder links til andre hjemmesider ejer og indhold ejet af tredjeparter, såsom: indhold fra andre blogs og Værktøj

kun Recursos El objekt links er at give brugerne mulighed for at få adgang til Ana Maria Navarrete sagde enlaces.Advokatkontor ikke ansvarlig på nogen måde for de resultater, der kan resultere til brugeren for at få adgang til disse enlaces. Asimismo, vil brugeren finde på dette websted, sider, kampagner, tilknyttede programmer, der har adgang til vaner i Inddragelse af brugere til at etablere profiler.

Disse oplysninger er altid anonym og identificerer ikke den usuario.La Oplysninger om disse sponsorerede links eller affilierede websteder er underlagt privatliv politikker, der bruges i disse steder, og er ikke omfattet af denne fortrolighedspolitik. Så anbefaler vi kraftigt brugerne til nøje gennemgå de fortrolighedspolitik afiliado.

El links Bruger ønsker at etablere tekniske indretninger til at linke deres hjemmeside for at advokatspanien.dk hjemmeside skal indhente forudgående skriftlig tilladelse fra Advokatkontor Ana Maria Navarrete etableringen af ​​forbindelsen er ikke ensbetydende med i hvert fald, at der findes relationer mellem Advokatkontor Ana Maria Navarrete og ejeren af ​​det sted, hvor linket er etableret, og heller ikke accepteres eller godkendes af Advokatkontor Ana Maria Navarrete fra dets indhold eller serviciosPolítica af commentsin vores web-kommentarer er lukket for at berige indholdet og gøre consultas. No kommentarer ikke er relateret til emnet for denne hjemmeside, herunder ærekrænkelser, fornærmelser, fornærmelser, personlige angreb eller mangel på respekt i almindelighed blive optaget på forfatter eller mod andre medlemmer. De vil også være slettede kommentarer, der indeholder oplysninger, som er naturligvis falsk eller vildledende og kommentarer, der indeholder personlige oplysninger, såsom private adresser eller telefon og krænke vores fortrolighedspolitik datos.Se afviser, også, disse bemærkninger skabte kun til fremme af en hjemmeside, en person eller gruppe, og alt, hvad der kunne blive betragtet som spam i general.

No anonyme kommentarer er tilladt, samt dem, der foretages af den samme person med forskellige kælenavne. De mener ikke, disse bemærkninger, der forsøger at tvinge en debat eller tage stilling til de øvrige usuario.

 • Exclusión garantier og responsabilidadesEl Provider giver ingen garanti og er ikke ansvarlig under nogen omstændigheder for skader af nogen art, der kan på grund af:
 • manglende tilgængelighed, vedligeholdelse og effektiv drift af hjemmesiden eller dens tjenester og indhold;
 • eksistensen af ​​virus, skadelige eller skadelige programmer i indholdet,
 • ulovlig, uagtsom, svigagtig eller i strid med dette Juridisk meddelelse;
 • Den ulovlige, uagtsom, svigagtige eller i strid med denne juridiske meddelelse;
 • Den manglende lovlighed, kvalitet, pålidelighed, brugervenlighed og de disponible

d af de tjenester, der leveres af tredjemand, og stilles til rådighed for brugere på hjemmesiden.

 • Udbyderen er ikke ansvarlig under ingen omstændigheder for eventuelle skader, der kan opstå som følge af ulovlig eller forkert brug af dette websted web.

 

Ley relevant og jurisdicciónCon generelt forholdet mellem Advokatkontor Ana Maria Navarrete med brugerne af udøverens telematiktjenester på denne hjemmeside er underlagt spansk lovgivning og jurisdiktion og domstole Huelva.ContactoEn Skulle Bruger har spørgsmål om disse vilkår og betingelser eller eventuelle kommentarer på hjemmesiden Advokatkontor Ana Maria Navarrete, kontakt info@advokatspanien.dkEl juridiske meddelelse blev sidst opdateret den 29. juni 2018

De det hold, vi er Advokatkontor Ana Maria Navarrete tak tidsforbrug læsning denne juridiske meddelelse.