Flyt til Spanien. Indregistrering af dansk bil i Spanien

Alle nye biler der købes i Spanien skal betale spansk moms dvs. I.V.A. Nye biler der indføres til Spanien og som der ikke er betalt moms for ved købet, skal også betale spansk moms.

Brugte biler, der er mere end 6 mdr. gamle og for hvilke der er betalt moms i det EU land de kommer fra, f.eks. Danmark, skal ikke betale spansk moms.

Dette betyder, at alle danske grænsepladebiler skal betale spansk moms., da de ikke har betalt dansk moms ved indregistrering på grænseplader i Danmark.

Som bosiddende i Spanien skal man omgående registrere bilen. Dette gælder uanset, at man fra den danske myndighed har fået en køretilladelse til kørsel i udlandet med bilen.

Bemærk: De danske myndigheder oplyser myndighederne i Spanien om, at bilen er købt i Danmark uden betaling af moms.

Nødvendige papirer ved registrering:

  • Ansøgningsformular (fra Jefatura de Trafico)
  • Originalen og en kopi af Residencia (hvis denne ikke er modtaget, så den originale NIE og ansøgning om opholdstilladelse)
  • Pas (original og kopi)
  • Originalt bopælsbevis (skøde eller lejekontrakt)
  • Bilpapirer (original og kopi)
  • ITV (teknisk inspektion)
  • Originalt bevis for og kopi af skat betalt i forbindelse med bil (udstedes af Rådhuset).

admin, 15 febrero, 2016
Kontakt os
Dit navn(*)
E-mail (*)
Telefon (*)
Din besked
Jeg har læst privatlivspolitik.
Ansvarlig person: Ana Maria Navarrete. Formål: Administrer afsendelse af information og kommerciel prospektering. Legitimering af den interesserede parts samtykke ved accept af kassen. Modtager: Ana Maria Navarrete. Rettigheder: Adgang, ret og slet data, og andre samt forklarer i de supplerende oplysninger. Yderligere oplysninger: Læs vores yderligere og detaljerede oplysninger om databeskyttelse.